Golfschoenen op maat laten maken.

Bij Haspels&zn. hebben we de kennis en de juiste materialen in huis om ook je golfschoenen op maat te maken. Omdat de keuze van spikes best persoonlijk is maken we je nieuwe golfschoenen met verwisselbare spikes zodat je zelf jouw favoriete spikes kunt monteren en vervangen. (Dit betekend natuurlijk niet dat we je schoenen zonder spikes worden maken).

Omdat je gemiddeld zo’n vier tot zes uur op de golfbaan staat per ronde zijn comfortabele schoenen een absolute noodzaak. Goede golfschoenen voorkomen voet- enkel- en rugblessures en hebben een positief effect op je golfspel.

Misschien wel het belangrijkste aan een golfschoen is dat de schoen een uitstekende pasvorm heeft en een comfortabele ondersteuning geeft tijdens een 18 holes golfronde om je zonder irritatie te kunnen concentreren op het spel. Heb je tijdens het lopen van een baan of buiten de baan al snel klachten en pijnlijke voeten dan is het verstandig om een bezoekje te brengen aan Haspels&zn. om te laten controleren of je schoenen echt goed passen en de ondersteuning van je voeten helemaal klopt.