Golfschoenen op maat

Wilt u echt onderscheid maken op de green? Laat dan ook uw golfschoenen op maat maken, wij maken ze geheel naar uw wens en met verwisselbare spikes. Bij Haspels&zn. hebben we de kennis en de juiste materialen in huis om uw persoonlijke golfschoenen te maken.

Vak apart

Als je golfschoenen op maat wilt maken dan vraagt dat om een andere benadering dan het maken van lhuxe maatschoenen. Ik kan niet ontkennen dat dit gaat met vallen en opstaan. Voordat ik onze golfschoenen onder de aandacht wilde brengen heb ik verschillende “proef” paren gemaakt. Deze paren zijn gemaakt voor ervaren golfers die regelmatig op de green staan. Ik heb deze golfers gevraagd mij van feedback te voorzien en die heb ik ook volop gekregen. Mijn conclusie is dat met name de maatvoering en stabiliteit belangrijke componenten zijn. Als je de maatvoering hanteert die je gebruikt bij  luxe schoenen dan werk dat niet voor golfschoenen. De maatvoering van golfschoenen wijkt namelijk af van die van luxe schoenen. Tja, ik dacht met 30 jaar ervaring wel te weten hoe schoenen in elkaar zitten maar ook voor mij is er steeds weer iets te leren. De feedback die ik heb gekregen heeft me enorm op weg geholpen en zodoende weet ik nu waar op te letten om gewoon hele goed golfschoenen te maken.

Spikes

Voordat ik begon met met het maken van golfschoenen heb ik natuurlijk goed rond gekeken wat er op de markt is aan schoenen. Ik werd verrast door de diversiteit aan modellen en soorten spikes. Als je echt persoonlijk maatwerk wilt leveren vond ik het daarom belangrijk dat golfers zelf hun favoriete spikes kunnen monteren. Dat vraagt wel wat van de loopzool en de maakwijze van de schoenen. Gelukkig heb ik ook daar iets op gevonden en kunt u, zonder dat dit nadelig is voor het comfort en de pasvorm, zelf uw favoriete spikes monteren en vervangen. (Dit betekend natuurlijk niet dat uw schoenen zonder spikes worden geleverd).