Golfschoenen

Haspels & Zn maakt ook golfschoenen op maat voor wie zich echt wil onderscheiden. Vanzelfsprekend worden onze golfschoenen volgens úw wensen op maat gemaakt van de allerbeste materialen. 

Maak ook het onderscheid op de green, wij helpen u graag. U kunt hier contact met ons op nemen.

 

Golfschoenen op maat met liefde en passie voor het ambacht

Wij vinden dat ook uw golfschoenen volledig moeten passen bij uw uitstraling. Haspels&Zn. besteed veel tijd en aandacht aan de uitvoering van uw schoenen waarbij we uw persoonlijk inbreng bij het creëren van uw unieke schoenen waarderen. We dragen extra zorg voor het model, de passende kleur en de juiste vervaardiging om een kwalitatief hoogwaardig en exclusief eindresultaat te creëren. Mede dankzij de ruime keuze aan materiaalsoorten zorgen wij ervoor dat uw schoenen uniek zijn.

Vanzelfsprekend zijn zowel de maakwijze als de materialen bestand tegen de omstandigheden die de green met zich mee kan brengen.

Spikes

De spikes van uw schoen zijn heel persoonlijk en er bestaat dan ook een enorme variatie in soorten. Heeft u een voorkeur voor een bepaald type spikes? Geen probleem, onze schoenen zijn geschikt om alle soorten verwisselbare spikes aan te brengen. Zo kunt u er moeiteloos voor zorgen dat u op uw favoriete spikes uw holes kunt lopen.

Wilt u zich ook onderscheiden?
Neem contact met ons op