Levertijden

Je kunt grofweg drie soorten levertijden onderscheiden bij Haspels&zn, maar het is goed om dit in een persoonlijk gesprek nader te overleggen. Levertijden worden namelijk afgestemd op het werkaanbod. 

Eerste bestelling.
Ben je nieuwe klant, dan is de levertijd circa tien weken. Gerekend vanaf het moment van maatnemen.

Bestaande klant.
Als je al een leest bij ons hebt, dan kunnen we de levertijd beperken tot vijf weken. Gerekend vanaf het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Vaste klant met nieuw model.
Natuurlijk kan het voorkomen dat je toe bent aan een ander model. Dan is de bestaande leest niet meer te gebruiken. De levertijd is dan weer net als bij de eerste bestelling: ca. tien weken vanaf het maatnemen.

Prijzen

Haspels&zn. werkt met basisprijzen voor de maatschoenen: € 895,- voor damesschoenen en € 1.095 voor herenschoenen. Deze prijzen zijn gebaseerd op de gangbare modellen. Wil je hoge schoenen, kuitlaarzen en/of een bijzondere maakwijze, dan geldt een toeslag. Uiteraard wordt dit in een persoonlijk gesprek allemaal uit de doeken gedaan.

In 5 stappen naar….
jouw exclusieve maatwerkschoenen

De ontmoeting

We bespreken jouw wensen in ons Deventer atelier, de plek waar de magie van de handgemaakte schoenen plaats vindt

De maatgegevens

De basis voor elke maatwerkschoen: de persoonlijke lengte- en breedtemaat

De leest

Jouw persoonlijke leest op basis van de maatgegevens en specifieke wensen

De pasvorm

Het eerste ontwerp is klaar voor controle op pasvorm en esthetiek. Samen bepalen we de definitieve uitvoering van de schoenen

De afwerking

De schoenen worden tot in detail afgewerkt. Daarbij houden we uiteraard rekening met eventuele aanpassingen. En bij het afleveren lopen we alles nog één keer na.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op.