Robinson made to measure.

 

Het was een wens om op termijn maatconfectieschoenen voor heren toe te voegen aan onze dienstverlening. Nu is het zover en introduceren we ons merk Robinson. Met dit mooie merk zijn we in staat jouw eigen maatconfectieschoenen aan te bieden tegen een concurrerende prijs en daar zijn we best trots op!

 

Hoe kwamen we bij Robinson?

Robinson is een oud en mooi Nederlands schoenenmerk dat zelfstandig heeft bestaan van 1929 tot 1969. In deze periode heeft het merk zich onderscheiden door op een vooruitstrevende manier kwaliteitsschoeisel in ons eigen land te produceren. Jaren geleden kwam dit merk op ons pad en hadden we plannen dit merk nieuw leven in te blazen.

 Hoe werkt Robinson?

Robinson is een online schoenwinkel waar je maatconfectieschoenen kunnen bestellen van maat 40 tm 48 in drie breedtematen. De collectie bestaat uit 5 modellen in 12 kleuren waardoor je jouw schoenen helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt buiten de kleur van je schoenen ook je afwerking en kleur veters helemaal zelf bepalen. Elk paar schoenen wordt speciaal in de door jouw gekozen lengte- en breedtemaat gemaakt en binnen 15 werkdagen naar je opgestuurd, we hebben dus geen schoenen op voorraad!

Door onze schoenen alleen online aan te bieden kunnen we efficiënt werken en jouw schoenen tegen een, voor dit segment, scherpe prijs aanbieden.

Ambacht en kwaliteit

Jouw Robinsons worden gemaakt in ons eigen atelier van dezelfde kwaliteitsmaterialen die we bij Haspels&zn. ook gebruiken, ze gaan dus gewoon lang mee.

Neem eens een kijkje op de website: www.byrobinson.com

Robinson schoenen made by Haspels&zn!