Onderhoud en Reparatie

Natuurlijk wilt u uw nieuwe Haspels&zn. direct gaan dragen en dat kan. Voordat we uw schoenen afleveren zijn ze keurig afgewerkt en behandeld  met een voedende schoencrème. Wilt u lang plezier houden van uw schoenen is het belangrijk ze goed en regelmatig te verzorgen.

Hieronder de tips van Rob:

  • Wrijf uw schoenen om de week dun en gelijkmatig in met een voedende schoencrème. (bij voorkeur niet kleurend) Laat de crème goed intrekken en poets deze vervolgens zorgvuldig uit met een zachte borstel of doek.
  • Draag uw schoenen om de dag, overdag neemt het leer van uw schoenen vocht op. Het leer heeft tijd nodig om dit weer af te scheiden.
  • Om de oorspronkelijke pasvorm van uw schoenen te behouden is het verstandig om de bijgeleverde cederhouten schoenspanners te gebruiken. Omdat deze ook vocht opnemen dragen ze bij aan een goede vochtregulering van uw Haspels&zn.
  • Laat uw schoenen niet bij de verwarming of bij een andere hittebron drogen. Het drogingsproces gaat te snel, het leer droogt hierdoor uit en kan hard worden.
  • Voor suède of nubuck gebruikt u de verzorgingsproducten die hier specifiek voor ontwikkeld zijn.
  • Gebruik een goede suèdeborstel om het oppervlak schoon te maken.
  • Behandel de schoenen daarna met een All Protector om ze water – en vuilafstotend te maken.
  • Zijn uw suède of nubuck schoenen verschoten van kleur, gebruik dan een kleurherstellende spray in de kleur van uw schoenen.

Helaas zijn ook onze schoenen na verloop van tijd toe aan reparatie, daarom houdt onze dienstverlening niet op bij het afleveren van uw maatschoenen. In ons atelier verzorgen we ook graag de vakkundige reparatie van uw Haspels&zn. voor u. We brengen  uw schoenen met de beste materialen terug in nieuwstaat zodat u ze weer lang met plezier kunt dragen. Vanzelfsprekend informeren wij u vooraf over de kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bent u (nog) geen klant van Haspels&zn.?

Ook dragers van andere gerenommeerde merken kunnen gebruik maken van onze reparatieservice.

Ook voor deskundig onderhoud van uw schoenen
neem hier Contact met ons op