Onderhoud

Natuurlijk wilt u uw nieuwe Haspels&zn. direct gaan dragen en dat kan. Voordat we uw schoenen afleveren zijn ze keurig afgewerkt en behandeld  met een voedende schoencrème. Wilt u lang plezier houden van uw schoenen is het belangrijk ze goed en regelmatig te verzorgen.

Volg daarom de tips van Rob:

  • Wrijf uw schoenen om de week dun en gelijkmatig in met een voedende schoencrème. (bij voorkeur niet kleurend) Laat de crème goed intrekken en poets deze vervolgens zorgvuldig uit met een zachte borstel of doek.
  • Draag uw schoenen om de dag, overdag neemt het leer van uw schoenen vocht op en het leer heeft tijd nodig om dit weer af te scheiden.
  • Om de oorspronkelijke pasvorm van uw schoenen te behouden is het verstandig om de bijgeleverde cederhouten schoenspanners te gebruiken. Omdat deze ook vocht opnemen dragen ze bij aan een goede vochtregulering van uw Haspels&zn.
  • zijn uw schoenen drijfnat geregend? Vul ze dan op met oude kranten, het papier zal een groot deel van het vocht opnemen.
  • Laat uw schoenen nooit bij de verwarming of bij een andere hittebron drogen. Het drogingsproces gaat te snel, het leer droogt hierdoor uit en kan hard worden.
  • Voor suède of nubuck gebruikt u de verzorgingsproducten die hier specifiek voor ontwikkeld zijn.
  • Gebruik een goede suèdeborstel om het oppervlak schoon te maken.
  • Behandel de schoenen daarna met een All Protector om ze water – en vuilafstotend te maken.
  • Zijn uw suède of nubuck schoenen verschoten van kleur, gebruik dan een kleurherstellende spray in de kleur van uw schoenen.

Ga hier naar onze webshop waar u alles vindt om uw schoenen in topconditie te houden.

Accessoires & Onderhoud

Reparatie

Zijn uw schoenen na verloop van tijd onverhoopt toe aan reparatie? In ons atelier verzorgen we ook graag de vakkundige reparatie van uw Haspels&zn. We zetten uw schoenen weer terug op uw eigen leest en brengen ze daarna met de originele materialen terug in nieuwstaat. Op deze manier hebben uw schoenen weer helemaal het model dat ze bij afleveren hadden en zijn ze weer als nieuw. Zo kunt u ze weer lang met plezier dragen.

Vanzelfsprekend informeren wij u vooraf over de kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook voor deskundig onderhoud & reparatie