FAQ

Hoe lang duurt het voor mijn schoenen klaar zijn?

Vanaf het maatnemen duurt het 10 – 12 weken voor uw eerste paar schoenen klaar zijn. Herhalingsparen over dezelfde leest duren 4 – 6 weken. De levertijden zijn indicatief en kunnen fluctueren afhankelijk van het werkaanbod.

Kunnen jullie mijn favoriete schoenen namaken?

Jazeker! In veel gevallen kunnen we een door u geleverd voorbeeld namaken. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Kan ik zelf mijn schoenen ontwerpen?

Dat kan! Samen met ons kunt u volledig zelf bepalen hoe uw schoenen eruit komen te zien (mits dit natuurlijk technisch uitvoerbaar is). Bijzondere maakwijzen, uitvoeringen, neusmodellen en kleuren; het is allemaal mogelijk.

Maken jullie ook schoenen voor kleine maten?

Jazeker, we leveren 100% maatwerk. U kunt dus ook bij ons ook terecht met uw kleinere voet.

Wat kost een paar Haspels&zn. maatschoenen?

De vanafprijs voor een paar herenschoenen van Haspels&zn is €1095,- . De vanafprijs voor dames is €895.  Heeft u speciale wensen? Dan kan het zijn dat wij een toeslag hanteren bovenop de vanafprijs. Natuurlijk informeren we u vooraf over eventuele bijkomende kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maken jullie ook laarzen?

Ja, wij maken ook laarzen. Hierop geldt wel een toeslag bovenop de vanafprijs.

Kan ik ook met mijn moeilijke voeten bij jullie terecht?

Ook dat is mogelijk bij Haspels&zn. Heeft u een milde vorm – of stands afwijking (hoge wreef of kromme teen, enz.) dan kunnen wij schoenen voor u maken. Heeft u een indicatie voor orthopedisch schoeisel dan moeten we u teleurstellen, daarvoor moet u naar de orthopedisch schoenmaker. Bent u niet zeker van uw zaak? Maak dan een afspraak bij ons voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Maken jullie ook bergwandelschoenen?

Ook dat is mogelijk bij Haspels&zn. We beschikken over de juiste materialen om ook uw bergschoenen te maken, zelf in waterdichte uitvoering.

Een vraag die hier niet staat?