Inspiratie

Bent u geïnspireerd door ons maatwerk of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag, u kunt hier contact met ons op nemen.

Exclusieve handgemaakte schoenen geven u de vrijheid om uniek te zijn.

Welkom op de inspiratiepagina van Haspels&zn. via onderstaande knoppen komt u bij enkele van onze unieke en exclusieve producten terecht. Laat u inspireren door de verschillende modellen en materialen ontwikkeld door waar vakmanschap.

Omdat wij graag een schoen voor u creëren die volledig bij u past werken wij niet volgens vaste modellen waaruit u kunt kiezen. U heeft bij ons alle vrijheid om uw eigen wensen en ideeën tot een realiteit te maken. Wij nodigen u daarom van harte uit om foto’s, schetsen of voorbeeldschoenen in te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen een geheel eigen model te ontwerpen.

We werken uitsluitend met materialen die met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons overleer bestaat uit een ruim assortiment ‘basis’ leersoorten, daarnaast kopen we exclusieve huiden in die beperkt leverbaar zijn.

Herenschoenen
Damesschoenen
Golfschoenen
Geïnspireerd door ons maatwerk?
Neem hier contact met ons op