Je gaat niet over één nacht ijs als je besluit om handgemaakte schoenen aan te schaffen. Het schoenen avontuur begint wat ons betreft met een stuk inspiratie. Laat je hier inspireren door de verschillende modellen en materialen die door de handen van de vakman zijn gegaan.

Laat één ding duidelijk zijn: Haspels&zn. werkt niet met vaste modellen. Dus, als wij beloven dat we exclusieve schoenen maken, dan is dat ook zo. Elk paar schoenen dat ons atelier verlaat, is uniek. De enige overeenkomst is dat ze stuk voor stuk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen omdat we werken met zorgvuldig geselecteerde materialen.

Ook wij worden graag geïnspireerd om tot topprestaties te komen. Dus, heb je foto’s, schetsen of voorbeeldschoenen, neem ze mee! Het vormt een grote inspiratiebron. Samen met jouw wensen en maatgegevens en ons vakmanschap komen we dan samen tot een uniek design. 

Je gaat niet over één nacht ijs als u besluit om handgemaakte schoenen aan te schaffen. Het schoenenavontuur begint wat ons betreft met een stuk inspiratie. Laat je hier inspireren door de verschillende modellen en materialen die door de handen van de vakman zijn gegaan.

Laat één ding duidelijk zijn: Haspels&zn. werkt niet met vaste modellen. Dus, als wij beloven dat we exclusieve schoenen maken, dan is dat ook zo. Elk paar schoenen dat ons atelier verlaat, is uniek. De enige overeenkomst is dat ze stuk voor stuk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen omdat we werken met zorgvuldig geselecteerde materialen.

Ook wij worden graag geïnspireerd om tot topprestaties te komen. Dus, heb je foto’s, schetsen of voorbeeldschoenen, neem ze mee! Het vormt een grote inspiratiebron. Samen met uw wensen en maatgegevens en ons vakmanschap komen we dan samen tot een uniek design. 

Hier maken ze fantastische maatschoenen voor dames en heren. Prachtige materialen en een superservice. Ik ben fan!
Voor mijn trouwdag wilde ik graag bijzondere schoenen. Ik ben met mijn wensen naar Rob gegaan die ze precies gemaakt heeft zoals ik het wilde hebben. Ik kon zelfs buiten kantooruren geholpen worden!
Met mijn hoge wreef is het vinden van passende schoenen echt lastig. Nu heb ik perfect passende schoenen die direct fijn lopen.
Ook voor steunzooldragers maken ze bij Haspels&zn. mooie, elegante en passende schoenen.
Ik heb mijn maatschoenen bij Rob laten repareren, ze zijn weer als nieuw, bedankt!
Rob neemt je mee in de creatie van je eigen unieke schoen. Hij laat je kiezen uit prachtige materialen en neemt alle tijd om tot een goed resultaat te komen.
Echte aandacht van een ambachtsman.

Haspels&zn. is er voor Dames en Heren!

Ons atelier maakt maatschoenen voor zowel Dames als Heren.
Je kunt bij ons terecht voor iedere gewenste uitvoering en maakwijze.

Maatwerk

Haspels&zn. levert 100% maatwerk, we verwerken al je persoonlijke wensen betreffende modellering, uitvoering en snit in jouw maatschoenen.

Kwaliteit

We snappen dat je graag lang wilt genieten van jouw maatschoenen. De kwaliteit van de materialen die we gebruiken voor onze schoenen past daar dan ook bij.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur van jouw schoenen, daarom leveren we uitsluitend onderhoudsmiddelen van Saphir medaille ‘d Or. Je kunt ze bestellen via onze webshop.

Vakmanschap

Passie voor het vak en liefde voor het ambacht zijn onze drijfveer, dat vindt je terug in onze werkwijze en jouw handgemaakte maatschoenen.

Haspels&zn. is er voor dames en heren!

Ons atelier maakt maatschoenen voor zowel dames als heren. Je kunt bij ons terecht voor iedere gewenste uitvoering en maakwijze.

Maatwerk

Haspels&zn. levert 100% maatwerk, we verwerken al jouw persoonlijke wensen betreffende modellering, uitvoering en snit in jouw maatschoenen.

Kwaliteit

We snappen dat je graag lang wilt genieten van jouw maatschoenen daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit voor uw schoenen.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur van uw schoenen, daarom leveren we uitsluitend onderhoudsmiddelen van Saphir medaille ‘d Or. Je kunt deze bestellen via onze webshop.

Vakmanschap

Passie voor het vak en liefde voor het ambacht zijn onze drijfveer, dat vind je terug in onze werkwijze en jouw handgemaakte maatschoenen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op.