Made to Fit Herenschoenen

Is urenlang zoeken naar een paar passende schoenen niet aan jou besteed? Kies dan voor Robinson made to fit, wij maken passende schoenen voor je in jouw maat! Ons exclusieve merk Robinson biedt topkwaliteit herenschoenen voor de smalle, de normale en de brede voet die je helemaal zelf samen kunt stellen. Ze worden in ons Deventer atelier voor je gemaakt op onze eigen unieke leesten.

Hoe werkt het?

Via onze webshop kun je jouw maat confectieschoenen configureren.  Ze zijn leverbaar van maat 40 t.m. 48 in drie breedtematen. Is je ene voet langer of breder dan de andere? Geen probleem, je kunt je Robinsons per stuk bestellen in zowel een afwijkende lengte als breedtemaat. De collectie  bestaat op dit moment uit 5 modellen in 12 kleuren. Via de product configurator kun je jouw herenschoenen  zelf samenstellen. Buiten het model, de kleur en leersoort van uw schoenen, bepaal je ook de afwerking en de kleur van stiksels en veters zelf. Elk paar schoenen wordt speciaal in de door jou gekozen uitvoering in ons eigen atelier gemaakt en binnen 15 werkdagen naar je opgestuurd. We hebben dus geen schoenen op voorraad!

Door deze herenschoenen via de webshop aan te bieden kunnen we ze efficiënt in laten stromen in onze productie en Robinson tegen een, voor dit segment, eerlijke prijs aanbieden.

 

In vijf stappen naar jouw eigen schoenen!

Robinson Made to Fit wordt zorgvuldig met de hand gemaakt van de beste materialen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit. Het enige dat je moet doen, is een aantal keuzes maken: welk model gaat het worden in welke maat en hoe wil je ze afgewerkt hebben.

Twijfel je of de door jou gekozen lengte- of breedtemaat juist is? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder en voorkomen zo teleurstellingen.

Is urenlang zoeken naar een paar passende schoenen niet aan jou besteed? Kies dan voor Robinson made to fit, wij maken passende schoenen voor je in jouw maat! Kies het model dat het best bij je past en vervolgens lopen we in een aantal stappen langs jouw specifieke wensen. En uiteindelijk presenteren wij je het perfecte paar schoenen.

jouw eigen schoenen

stel je unieke schoenen samen

Geen twijfels

Maak een keuze uit 5 modellen, 12 kleuren en 3 breedtematen

Uitzonderlijke kwaliteit

Het beste leer en het vakwerk van de meesterschoenmaker

Kies voor het gemak

In slechts enkele minuten klaar met de bestelling

Snelle levering

Gratis verzending binnen 15 werkdagen!