Exclusieve handgemaakte schoenen

Rob Haspels: Mooie schoenen maken op basis van kennis en gedegen vakmanschap.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwerpt en vervaardigd Haspels&Zn. exclusieve handgemaakte schoenen. De uitgangspunten hierbij zijn: vakmanschap en kwaliteit, no nonsens en keuzevrijheid voor onze klanten.

Familiebedrijf

Alles vertrouwd en persoonlijk geregeld.

Haspels&Zn. is een familiebedrijf, we zijn niet afhankelijk van derden. Uw contacten, zowel vakinhoudelijk als administratief, lopen rechtstreeks via een van ons en dat vinden we wel zo prettig.

Unieke ervaring

Ieder paar Haspels&Zn. wordt ontworpen en geproduceerd in eigen atelier.

Omdat Haspels&Zn. handgemaakte schoenen op maat creëert naar uw persoonlijke wensen is elk paar schoenen   uniek. Ons doel is een paar schoenen voor u te maken die volledig voldoen aan uw wensen en u elke dag laten ervaren hoe fijn het lopen op maatwerk is.

Persoonlijk contact

Een goed product maak je niet alleen, de mooiste schoenen maak je samen.

Daarom is uw input en feedback bij het ontwerp en gebruik van uw schoenen een onmisbare factor, zo houdt je elkaar scherp en creëer je echt maatwerk. Vanzelfsprekend nemen we ruim de tijd om uw wensen te bespreken, uw maat op te nemen en de uitvoering van uw nieuwe schoenen te bepalen. Dit kan in ons atelier in Deventer of op een locatie van uw keuze. Dag en tijdstip bepalen we in overleg waarbij u mag rekenen op onze flexibiliteit.

 

Geïnspireerd door ons maatwerk?
neem hier Contact met ons op