Exclusieve handgemaakte maatschoenen

Mooie schoenen maken op basis van kennis en gedegen vakmanschap.

Haspels&zn. levert eerlijk vakmanschap en heeft meer dan 30 jaar ervaring als Maatschoenmakers. We ontwerpen en vervaardigen uitsluitend exclusieve handgemaakte maatschoenen voor zowel dames als heren. Daarbij hanteren we een puur en eerlijk uitgangspunt: Vakmanschap. U kunt voor elk model en elke maakwijze bij ons terecht. We willen onderscheidend zijn in design, laagdrempelige dienstverlening en topkwaliteit.

Durft u de uitdaging aan te gaan?

Familiebedrijf

Alles vertrouwd en persoonlijk geregeld.

Haspels&zn. is een kleinschalig familiebedrijf. U heeft altijd een vast aanspreekpunt en de contacten, zowel vakinhoudelijk als administratief, lopen rechtstreeks via een van ons. Deze persoonlijke aanpak vinden we vanzelfsprekend en voor u wel zo prettig.

Unieke ervaring

Ieder paar Haspels&zn. wordt ontworpen en geproduceerd in eigen atelier.

Omdat Haspels&zn. exclusieve handgemaakte maatschoenen levert die gemaakt zijn naar uw persoonlijke wensen is elk paar schoenen uniek. Het is voor ons elke keer weer een uitdaging maatschoenen te maken die volledig voldoen aan uw verwachtingen en daar zetten we graag een stapje extra voor. We ontwerpen daarom al onze schoenen zelf. Ook de productie vindt plaats in ons atelier in Deventer. Zo houden we alle touwtjes in handen om exact dat te leveren wat we afgesproken hebben. Ons streven is u elke dag te laten ervaren hoe fijn het is om op maatschoenen van Haspels&zn. te lopen.

Persoonlijk contact

De mooiste schoenen maak je samen.

Daarom is uw input en feedback bij het ontwerp en gebruik van uw schoenen voor ons een onmisbare factor. We nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken, nauwgezet uw maat op te nemen en de uitvoering van uw nieuwe schoenen tot in detail te bepalen. Ook na de levering van uw maatschoenen zijn we reuze benieuwd naar uw ervaringen tijdens het gebruik, met uw feedback worden onze schoenen alleen maar beter.

Kom kennis maken in ons atelier in Deventer, u bent van harte welkom.

Nieuwsgierig geworden?