Exclusieve handgemaakte maatschoenen

Vakmanschap

Kennis van zaken.

Haspels&zn. heeft ruim 30 jaar ervaring als Maatschoenmakers en kent de kneepjes van het vak. We ontwerpen en vervaardigen uitsluitend exclusieve handgemaakte maatschoenen voor zowel Dames als Heren. Daarbij hanteren we een puur en eerlijk uitgangspunt: Vakmanschap. U kunt voor elk model en elke maakwijze bij ons terecht. We willen onderscheidend zijn in design, dienstverlening en kwaliteit.

 

Familiebedrijf

Alles vertrouwd en persoonlijk geregeld.

Haspels&zn. is een familiebedrijf. U heeft altijd een vast aanspreekpunt en alle contacten lopen rechtstreeks via ons. We staan garant voor een persoonlijke aanpak en zijn gedreven u een mooie ervaring mee te geven met uw schoenen.

Unieke ervaring

Ieder paar Haspels&zn. wordt ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier in Deventer.

Omdat Haspels&zn. exclusieve handgemaakte maatschoenen levert die gemaakt zijn aan de hand van uw persoonlijke wensen en maatgegevens is elk paar schoenen uniek. Het is voor ons steeds weer een uitdaging maatschoenen te maken die volledig voldoen aan uw verwachtingen.

Ons streven is u elke dag te laten ervaren hoe fijn het is om op maatschoenen van Haspels&zn. te lopen.

Persoonlijke benadering

De mooiste schoenen maak je samen.

Daarom is uw input en feedback bij het ontwerp en gebruik van uw schoenen voor ons een onmisbare factor. We nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken, nauwgezet uw maat op te nemen en de uitvoering van uw nieuwe schoenen tot in detail te bepalen. Ook na levering van uw maatschoenen zijn we reuze benieuwd naar uw ervaringen tijdens het gebruik, met uw feedback worden onze schoenen alleen maar beter.

Maak ook eens kennis met ons, u bent van harte welkom.

Nieuwsgierig geworden?