Levertijden

Levertijden

Je kunt grofweg drie soorten levertijden onderscheiden bij Haspels&zn, maar het is goed om dit in een persoonlijk gesprek nader te overleggen. Levertijden worden namelijk afgestemd op het werkaanbod. 

Nieuwe klant.
Laat je voor de eerste keer schoenen bij ons maken dan is de levertijd circa tien weken. Gerekend vanaf het moment van maatnemen.

Vaste klant.
Als je al schoenen bij ons hebt laten maken, dan hoeven de schoenen niet meer gepast te worden en kunnen we de levertijd beperken tot vijf weken. Gerekend vanaf het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Vaste klant, nieuwe leest.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een andere leestvorm wilt. Dat is natuurlijk geen probleem. Soms kunnen we de bestaande leest dan niet meer gebruiken en moet er een nieuwe gemaakt worden. De levertijd is dan weer net als bij de eerste bestelling: ca. tien weken vanaf het maatnemen.

Prijzen

Haspels&zn. werkt met basisprijzen voor de maatschoenen: € 995,- voor damesschoenen en € 1.195 voor herenschoenen. Deze prijzen zijn gebaseerd op de gangbare modellen. Wil je hoge schoenen, kuitlaarzen en/of een bijzondere maakwijze, dan geldt een toeslag. Uiteraard wordt dit in een persoonlijk gesprek allemaal uit de doeken gedaan.

Prijzen

Haspels&zn. werkt met basisprijzen voor de maatschoenen: € 895,- voor damesschoenen en € 1.095 voor herenschoenen. Deze prijzen zijn gebaseerd op de gangbare modellen. Wil je hoge schoenen, kuitlaarzen en/of een bijzondere maakwijze, dan geldt een toeslag. Uiteraard wordt dit in een persoonlijk gesprek allemaal uit de doeken gedaan.

Haspels&zn. is er voor Dames en Heren!

Ons atelier maakt maatschoenen voor zowel Dames als Heren.
Je kunt bij ons terecht voor iedere gewenste uitvoering en maakwijze.

Maatwerk

Haspels&zn. levert 100% maatwerk, we verwerken al uw persoonlijke wensen betreffende modellering, uitvoering en snit in jouw maatschoenen.

Kwaliteit

We snappen dat je graag lang wilt genieten van jouw maatschoenen, daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit voor onze schoenen.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur van uw schoenen, daarom leveren we uitsluitend onderhoudsmiddelen van Saphir medaille ‘d Or die je kunt  bestellen via onze webshop.

Vakmanschap

Passie voor het vak en liefde voor het ambacht zijn onze drijfveer, dat vindt je terug in onze werkwijze en jouw handgemaakte maatschoenen.

Haspels&zn. is er voor dames en heren!

Ons atelier maakt maatschoenen voor zowel dames als heren. U kunt bij ons terecht voor iedere gewenste uitvoering en maakwijze.

Maatwerk

Haspels&zn. levert 100% maatwerk, we verwerken al uw persoonlijke wensen betreffende modellering, uitvoering en snit in uw maatschoenen.

Kwaliteit

We snappen dat u graag lang wilt genieten van uw maatschoenen daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit voor uw schoenen.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur van uw schoenen, daarom leveren we uitsluitend onderhoudsmiddelen van Saphir medaille ‘d Or. U kunt deze bestellen via onze webshop.

Vakmanschap

Passie voor het vak en liefde voor het ambacht zijn onze drijfveer, dat vindt u terug in onze werkwijze en uw handgemaakte maatschoenen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op.